FAQ

Veelgestelde vragen:

Hoe maak ik een afspraak als ik een fotoshootbon/ ticket heb van fotoshootutrecht.nl ?

Stuur ons per email aub uw naam, telnr, alle boncodes, aantal personen. En de keuze Utrecht, Amsterdam, Zandvoort aan zee of Bloemendaal aan Zee voor de prachtige strand fotoshoot. Wij sturen u dan een lijst met beschikbare dagen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Stuur een mail via info@fotoshootutrecht.nl, of via het contactformulier, dan wordt u binnen 60min terug gebeld. Of bel 06-1360.773

Hoe werkt het met kleding voor de fotoshoot?

We adviseren pastelkleuren en kleding zonder drukke prints. Uit ervaring weten we dat zwarte kleding niet werkt tijdens fotoshoots, maar wel als u een avond gaat stappen. Maar trek vooral aan waar u zich prettig bij voelt. Uw outfit heeft u het liefst al aan voordat u naar ons toe komt. Dat werkt voor u en voor ons erg prettig en makkelijk.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt gemiddeld ongeveer 30min tot 90 uur en/of oplopend, afhankelijk van het aantal personen die u opgeeft of aantal decors we gebruiken tijdens de fotoshoot.

Op welke dagen kan ik terecht voor een fotoshoot?

Wij zijn 7 dagen per week geopend op basis van beschikbaarheid. Doe een aanvraag via het contactformulier of mail ons 2 of 3 dagen waarin u kunt. Hoe meer informatie u vermeld hoe sneller we u kunnen helpen. De openingstijden zijn: Maandag-Vrijdag 9:00 – 20:00 uur, Zaterdag-Zondag 9:00 – 19:00 uur. U dient van tevoren een afspraak te maken. Heeft u een code of ticketnummer vermeld dit dan ook bij de reservering.

Hoe ontvang ik de foto’s?

U krijgt de foto’s op DVD mee naar huis, direct na de fotoshoot. Jullie maken zelf een selectie na de fotoshoot. Ook zijn canvas, grote afdrukken en plexiglas mogelijkheden om door onze fotostudio af te laten drukken.

Hoe ziet de dag er precies uit?

U wordt ontvangen in onze studio of op 1 van onze buitenlocatie. De outfit waarin u gefotografeerd wenst te worden heeft u eventueel al aan. In onze fotostudio zijn er ook kleedkamers. Vervolgens gaat u de make-up in voor een glamour of natural makeup look. De fotograaf begeleidt u en geeft u poseer advies. Na de fotoshoot worden de foto’s geselecteerd en voor u op DVD gezet!

Hoe zit het met visagie?

Op uw bon of in het pakket van uw keuze staat er altijd inclusief visagie. Staat dit er niet, dan is het niet ingegrepen. U kunt het er altijd bij bestellen 22,50p.p Groepsfotoshoots adviseren we altijd eigen visagie. Omdat dit 20-30min in beslag, reken zelf maar uit hoe lang dat dan duurt. Bij een 1persoons portret fotostudio fotoshoot is dit wel te adviseren vanwege de vele close-ups. Bij de strand, buiten-fotoshoots of familiereportages  is visagie goedkoper om het zelf te verzorgen. Uiteraard is het optioneel bij te reserveren.

Na de fotoshoot ontvangt u de foto;s op DVD direct mee naar huis. Kies een geschikt pakket, dat bij u past. De meeste mensen doen een fotoshoot 1-3 keer in hun hele leven. Als professioneel fotograaf adviseer ik doe een fotoshoot altijd 1 keer, 1 keer goed.

Welke fotoshoot adviseren wij?

We adviseren de strandshorts of buitenshoots met uw familie, op het strand is het ongedwongen, spontaan en super vrolijk. In onze studio kan het uiteraard ook.
Kost even wat tijd en moeite, maar uit ervaring is het niet iets wat u volgende week weer zal doen.
Doe het daarom 1 keer goed, maak er een dagje uit van ipv iets wat u even snel doet. Onze klanten hebben er 5-7 jaar plezier van(bron: tel. onderzoek onder 500 klanten)

Ben ik wel geschikt voor een fotoshoot?

JA, iedereen kan mooie foto’s van zichzelf laten maken. Goede begeleiding, juiste kleding, goede belichting zorgen altijd voor een happy resultaat. Een ieders wens is mogelijk. Met 17 jaar ervaring hebben we alles wel gezien en een keer meegemaakt.

Uit wat voor achtergronden/ decors kan ik kiezen in de fotostudio?

U kunt kiezen uit een witte achtergrond, een sofa, een zwarte achtergrond en een buitenfotoshoot zoals strand. Dit gebeurd in overleg met onze studio. Niet elk pakket is geschikt voor een buitensloot. Hierbij een opsomming:

 • Fotostudio fotoshoots (achtergrond rood/ wit/ bruin/ zwart en/of groen)
 • Locatie fotoshoot/ Buiten fotoshoots
 • Een (Interieur-lifestyle fotoshoot) sofashoot
 • Hair-blow fotosessie 
 • Industrieel-thema fotoshoot(fashion)
 • Zakelijke fotoshoot/ linkedin fotoshoot
 • Lingerie fotoshoot/ Erotische fotoshoot
 • Herfst fotoshoot decor
 • Oud-Houtshoot
 • Spontane fotoshoot
 • Zwart/wit fotoshoot
 • Poseer fotoshoot
 • Algemene fotografie in alle stijlen op aanvraag
 • Strand fotoshoot/ duinen fotoshoot
 • Park fotoshoot/ bosrijke fotoshoot

Waar vinden de fotoshoots plaats?

In Utrecht aan het wilheminapark! Amsterdam naast de Arena op Zandvoort aan zee en Bloemendaal aan zee voor prachtige strand foto’s. Wij ontvangen klanten uit heel Nederland en België. Maak er daarom een gezellig dagje uit van. De wereld is groter dan het dorpje of stadje waar je vandaan komt.

FOTOSHOOT
Utrecht (Wilhelminapark)
Amsterdam (de fotostudio zit 4min lopen vanaf de Amsterdam arena)
Zandvoort aan Zee (Strandtent 3min lopen vanaf center parcs http://www.centerparcs.nl )
Bloemendaal aan Zee (Strand)
Haarlem(Kenaupark)

Kan ik parkeren voor de fotostudio?

Ja, u kunt gratis voor de deur parkeren bij onze studio

Hoe geschiedt de betaling?

U kunt na de fotoshoot contant betalen of via iDeal.

Krijg ik nog een bevestigingsmail?

Ja  hoor! Zodra u heeft gereserveerd ontvangt u eenmalig een bevestigingsmail.

Moet ik iets aanbetalen?

Als u al een bon van ons heeft, hoeft u niets te doen. Heeft u nog geen bon, dan is de aanbetaling 25euro. Dit wordt na de fotoshoot weer met u verrekend. Aanbetaling gaat via onze webwinkel. Onze medewerkers leggen dit allemaal uit bij de reservering.

 


Comments are closed.